Jurgen DoomOok in 2015 is fietsplezier verzekerd met de LM-Classics, het laureaatschap van de Liberale Mutualiteiten, de Belgische Wielerbond en Wielerbond Vlaanderen. Tijdens de 5de editie staan 7 ritten op het programma, verspreid over het Vlaamse land.

We starten op zaterdag 2 mei in Herzele met de Willems Veranda’s Classic. Twee weken later is er al  de Altebra Classic in Ophasselt. De Pro Cyclo Classic Brabantse Parel in Vossem verhuist van eind mei naar 27 juni omdat hij ook telt als Belgian Cycling Championship, de toerrit daags voor het Belgisch kampioenschap voor de profs. In augustus staan de overige 4 LM-Classics op het programma.
Wie 3 van de 7 LM-Classics rijdt en zijn afgestempelde deelnemingskaart tijdig instuurt maakt dit jaar kans om een prachtige Ridley Fenix koersfiets te winnen, een wielerstage met Kortweg Cycling Travel in Spanje of één van de vele andere prijzen. Daarnaast ontvangen al deze laureaten naar keuze een gratis LM-wielertrui of LM-fietsbroek of de bijpassende LM-wielersokken en handschoenen.

Bekijk het volledige programma van de LM-Classics 2015 of download de Flyer LM Classics 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s