foto spanje webHet Oostenrijkse koppel  Klaus en Helga Jenschik moest lachen toen ze twee jaar geleden met hun wagen met Oostenrijkse nummerplaat aan de start kwamen van de LM-Classic in Vossem. Of het fietsende echtpaar helemaal uit Oostenrijk was gekomen om deel te nemen aan deze prachtige rit? Klaus en Helga wonen echter vijf jaar in Brussel en nemen in die periode maar wat graag deel aan georganiseerde wielertochten. In Oostenrijk kennen ze dit nauwelijks. Volgend jaar keren ze terug naar Wenen en moeten ze weer op eigen houtje fietsen. Via de LM-Classics leerden ze ook Kortweg Cycling Travel kennen, waarmee ze deze week een fantastische fietsstage beleven in het Spaanse Mojacar.

Ook zin om te fietsen? Rij zaterdag 2 mei mee in Herzele, tijdens de eerste LM-Classic van het seizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s