willemsverandasclassic4Met de Willems Veranda’s Classic wordt op zaterdag 2 mei in Herzele de start gegeven van de LM-Classics 2015.
De cyclotochten gaan over 25, 50, 75, 110 en 140 km met slechts 2 kasseihellingen (Muur en Bosberg), maar met nagelnieuwe, nog ongekende hellingen met heerlijke vergezichten in de Vlaamse Ardennen, de Zwalm- en Denderstreek.
De VTT-tochten over 25, 50 en 75 km gaan over de mooiste paden, boswegeltjes en bezienswaardigheden in Herzele en omgeving en zijn ook de officiële Belgian VTT Happening 2015.
Tal van bekende renners als Lucien Van Impe, Klaas Vantornhout, Kevin Pauwels en het Willems Cycling Team zijn aanwezig. Ook staatssecretaris Bart Tommelein en voorzitter Tom Van Damme van de Belgische Wielerbond zijn van de partij.
Het officiële startschot, gevolgd door de groepsstart, wordt op het Burchtplein  gegeven om 9u30 door burgemeester Johan Van Tittelboom.
Traditiegetrouw is er een mooi omkaderingsprogramma waarbij talrijke prijzen te winnen zijn.
Wie deelneemt aan drie van de 7 LM-Classics 2015 krijgt niet alleen een wielertrui of –broek van LM gratis, maar maakt ook kans op de prijzenpot met als hoofdprijzen een Ridley Fenix koersfiets en twee fietsstages met Kortweg Cycling Travel in Mojacar (Spanje)!

Lees meer over de Willems Veranda’s Classic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s