DSC_0717Over exact een maand, op zaterdag 2 mei,  wordt het startschot gegeven van de LM-Classics 2015. Opnieuw hebben we 7 uitdagende en prachtige wielertochten voor u klaar staan.

Wie aan drie proeven deelneemt krijgt opnieuw een onderdeel van het schitterende LM-wielertenue gratis. En onder al deze laureaten worden prachtige prijzen verloot, zoals een Ridley Fenix koersfiets en twee fietsstages met Kortweg in Spanje.

De eerste LM-Classic is sedert een paar jaar de Willems Veranda’s Classic met start en aankomst op het prachtige Burchtplein in Herzele (Oost-Vlaanderen).  Op zaterdag 2 mei kan je er terecht voor afstanden tussen 25 en 140 km, zowel cyclo als mountainbike. De organisatoren van WTC De Wijngaardvrienden zorgen bovendien de hele dag voor muzikale en andere animatie.

Na Herzele staan op zaterdag 16 mei de Altebra Classic in Ophasselt en op zaterdag 27 juni de Pro Cyclo Classic Brabantse Parel in Vossem op het programma. Deze laatste wordt verreden daags voor en op het parcours van het BK voor Profs in Tervuren. Vier andere LM-Classics worden verreden in augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s