johan mKortweg Cycling Travel, partner van de LM-Classics en organisator van de LM-fietsstages, biedt u dit jaar nog twee extra kansen op een uitzonderlijke fietsvakantie. Met wielerkampioen Johan Museeuw als persoonlijke gids en begeleider kan u van 9 tot 14 juni mee naar de Italiaanse Alpen en van 9 tot 13 september naar Toscane en de Strade Bianchi.

Alles gebeurt met de befaamde Kortweg-kwaliteit en professionalisme: begeleiding, volgwagen, professioneel fietstransport, eigen wasdienst voor de fietskledij, mobiele technische ruimte, verblijf in half pension met energierijk ontbijtbuffet en avonddiner, ruime bevoorrading tijdens de ritten, masseurs en techniekers, enz.

In juni staan de beklimmingen van de vermaarde Stelvio, Gavia, Mortirolo, Passo di Forcola, Bormio 2000 en andere op het programma. In september gaat het langs de Strade Bianchi (‘witte wegen’) in Toscane en uitdagende ritten in de streek tussen Firenze – Lamporecchio en Pisa. Je verblijft er bij die andere kampioen; Andrea Tafi. Alle details en prijzen op www.kortweg.be. LM-leden die aan deze fietsreizen deelnemen ontvangen op voorhand gratis een volledige LM-wieleruitrusting (trui, broek, sokken, handschoenen) ter waarde van 100 euro (LM-ledenprijs).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s