altebra lmDe tweede LM-Classic van het seizoen is opnieuw een succes geworden. De Altebra Classic met start en aankomst in Ophasselt zocht de mooiste en rustigste wegen van de Vlaamse Ardennen en vooral het Pays des Collines op. Af en toe wat druilerige regen kon de fietspret niet bederven. Fotograaf Rob Verbeurgt vatte traditiegetrouw post op de Muur van Geraardsbergen, maar maakte ook elders fraaie beelden. Een dikke proficiat aan Wtc Unitas voor de organisatie en de ambiance en een speciale pluim voor Karel De Cock en zijn 25-jarig bedrijf Altebra. Volgende afspraak op zaterdag 27 juni in Vossem!

Bekijk enkele foto’s in de slideshow of klik door naar alle foto’s van de Altebra Classic

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s