fietswijsclassic-1Al enkele jaren ondersteunt LM-Classics de sensibiliseringscampagne Fiets Wijs! , die wielertoeristen vraagt om met verstand te fietsen. Maandag 25 mei kan u deelnemen aan de Fiets Wijs! Classic met start in Tielt, waar veilig, hoffelijk en milieuvriendelijk fietsen centraal zullen staan.

“Het parcours van de Fiets Wijs! Classic heeft iets van een Vlaamse klassieker”, vertelt organisator Piet Dejonghe op de website van Grinta. “Net zoals enkele Vlaamse voorjaarskoersen ligt de start in West-Vlaanderen, meer bepaald in Tielt. Van daaruit trekken we richting de Vlaamse Ardennen met als hoogtepunt de Muur van Geraardsbergen, die in het traject van de langste afstand is opgenomen. Bovendien rijden we ook een stukje door het Pays des Collines.”

Meer over Fiets Wijs!  en de details van de toertocht vindt u op de website van Grinta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s