beiaard lm-classicsDit had u nog te goed: een artikel over de eerste LM-Classic in Herzele dat verscheen in De Beiaard. Met een verslag over het traject, de deelnemers, de bevoorradingen én met een positieve evaluatie voor de Wijngaardvrienden, de organiserende wielerclub van deze LM-Classic. “Op zuiver technisch vlak bereikten de Wijngaardvrienden het maximum haalbare. De bijzonder talrijke opkomst, vooral op zaterdag, betekende voor de organisatoren een uiterst verdiende waardering voor het gepresteerde werk.”

Bekijk het artikel (pdf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s