Naqi4Zaterdag 27 juni staat de derde LM-Classic van het seizoen op het programma. De Pro Cyclo Classic Brabantse Parel in Vossem staat in het teken van het Belgisch Kampioenschap voor profs dat ’s anderendaags in en om Tervuren wordt gereden.

Aansluitend op het parcours van de cyclo kan je de omloop van de echte profs afleggen. Er zijn ritten van 40, 85 en 135 km door het golvende Brabantse landschap met start tussen 8 en 12.30. Zoals steeds bieden we een goed uitgepijlde omloop met pechverhelping onderweg, kleedkamers en douches, uitgebreide bevoorrading en na de tocht een gratis Naqi massage. Voor elke deelnemer is er bovendien een waardevolle herinnering.
Meer info op www.procyclovossem.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s