img_1420Op zaterdag 1 augustus gaat het tweede luik van de LM-Classics 2015 van start met de Classic Marc Wauters in Heusden-Zolder. Je kan er kiezen tussen 50, 100 of 150 km door het glooiende Limburgse landschap. Afspraak op de Padbroekberg 1-3 in Heusden-Zolder vanaf 7 uur. 

Een week later, op zondag 9 augustus staat de Halfoogstrit in Grobbendonk op het programma in en om het militair domein aan de Bevrijdingsstraat. Daar kan je ook terecht voor VTT. De afstanden zijn 50, 55, 70 en 110 km (cyclo) en 30, 45 en 60 km (vtt).

Tijdens het weekeinde van donderdag 20 tot zondag 23 augustus ben je verwacht op West-Vlaanderens Mooiste met start en aankomst aan Expo Roeselare aan de Diksmuidsesteenweg. De echte LM-Classic (25, 50,75, 100 of 125 km naar het West-Vlaamse Heuvelland of 25, 50 en 75 km vtt) wordt gereden op zaterdag 22 augustus, maar je kan er ook de andere dagen terecht voor zeer mooie fietsritten.

De LM-Classics 2015 sluiten traditiegetrouw af in Ertvelde op zaterdag 29 augustus met de Vriendschapstocht met start en aankomst aan Sporthal Hoge Wal aan de Guldensporenlaan. Cyclotoeristen kunnen kiezen tussen 35, 60, 105 of 135 km, vtt is over 25, 38 of 50 km.

Je kan dus nog steeds deelnemen aan drie van de vier overblijvende proeven en een gratis LM-wielertrui, koersbroek of sokken + handschoenen verdienen als je de afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt. Al deze laureaten (minstens 3 deelnames) komen bovendien in aanmerking voor de prijzenpot met daarin een Ridley Fenix koersfiets, 2 fietsstages in Spanje met Kortweg Cycling Travel en tal van andere waardevolle prijzen.

One thought

  1. Beste, ik kreeg dit jaar in Herzele een controleblad van 2014. Heb dit later gemerkt. Is dat een probleem ? Moet ik iets doen ? Groeten, Jean-Pierre bert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s