claMet de Marc Wauters Classic met vertrek en aankomst in het gezellige gehucht Eversel van Heusden-Zolder ging het tweede luik van de LM-Classics 2015 van start. In en om het parochiaal centrum was het een druk komen en gaan van fietsers die kozen voor ofwel 50, 100 of 150 km. De verste afstand ging tot in de Voerstreek en bevatte stevig klimwerk. De vele honderden deelnemers, waaronder ook event-manager Filip Heylesonne van hoofdsponsor Ridley Bikes,  genoten op elke afstand van het mooie en rustige parcours, compleet met goede wegaanduiding en –splitsingen en een deugddoende bevoorrading. Volgende zondag 9 augustus staat de tweede van de vier LM-Classics van augustus op het programma met de Halfoogstrit in Grobbendonk. Je kan er tussen 50 en 110 km fietsen in de rustige Kempen, of tussen 30 en 60 km afleggen met de mountainbike. Ook op de volgende LM-Classics in Roeselare en Ertvelde staan er VTT-tochten op de agenda. Fervente mountainbikers kunnen op deze laatste drie tochten alleen al hun LM-laureaatschap verdienen waarmee u behalve een Ridley Fenix of twee fietsstages met Kortweg Cycling Travel in Spanje nog tal van andere prijzen kan winnen.

Bekijk enkele foto’s in de slideshow. Nog meer foto’s van de Classic Marc Wauters vind je op www.heusden-zolder.eu/default.aspx?p=22237.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s