IMG_0036Ook de vijfde LM-Classic van het seizoen, de Label Halfoogstrit in Grobbendonk, was een schot in de roos. Met meer dan 1.300 deelnemers was het een gezellige drukte in en om het militair domein in de Antwerpse Kempen. Heel wat mountainbikers wilden deze rit niet missen omdat het een zeldzame gelegenheid is om te fietsen door het immense militair domein. Maar ook de wielertoeristen kwamen aan hun trekken met ritten van 50, 70 en 105 km langs rustige en idyllische wegen. Volgende afspraak op de vierdaagse “West-Vlaanderens Mooiste” van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s