hoofdfotoIn het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent werden deze week de hoofdprijzen uitgereikt aan de winnaars van de LM-Classics 2015. Alle laureaten die minstens drie van de zeven LM-Classics hadden gereden maakten kans op een zeer aantrekkelijke prijzenpot.

De Ridley-koersfiets Fenix Classic ging naar Luc Van Herzeele uit Lokeren. Die was echter op… fietsvakantie naar Tenerife, zodat de prijs door event-manager van Ridley Bikes Filip Heylesonne en Luc Soens (LM Classics) werd overhandigd aan zijn dochter Katrien. Peter Bogaert uit Merelbeke en Laurent Kiesekoms uit Kessel-Lo wonnen een wielerstage in het zuiden van Spanje, aangeboden door Kortweg Cycling Travel.

erbij3De overige prijzen (hartslagmeters, Grinta-abonnementen, veldrittickets en vip-arrangementen) werden aan de winnaars opgestuurd. U vindt de namen van alle winnaars elders op deze website. Voor de prijsuitreiking vond een bijeenkomst plaats met alle organisatoren van de LM-Classics 2016. Volgende week maken we het volledige programma bekend! erbij

erbij2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s