Belgian_Cycling_Youth_Evening_2015Traditiegetrouw tekende LM present op de Belgian Cycling Youth Evening, de huldiging van alle Belgische jonge wielrenners die het voorbije jaar een medaille behaalden of een topprestatie neerzetten.

Luc Soens was namens de Liberale Mutualiteit en de LM-Classics aanwezig op dit jaarlijks gebeuren, dit keer in Oosterzele. ‘’LM is als commerciële partner en als organisator van de LM-Classics nauw betrokken bij de jeugdwerking van de KBWB. Dank zij onze sponsoring kunnen wij ons steentje bijdragen aan het jeugdwielrennen op alle niveaus en alle disciplines. En als organisator van de LM-Classics voor recreanten bewijzen we als ziekenfonds dat we het menen met bewegen en sporten als preventieve factor in een modern gezondheidsbeleid.’’

Lees op de website van de KBWB het volledige verslag van de avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s