velofBijna alle partners van de LM-Classics zijn dit weekeinde te vinden op de fiets- en wielerbeurs Vélofollies in Kortrijk. Bij Ridley Bikes kan je uiteraard alle nieuwe modellen koersfietsen maar ook mountainbikes, crossfietsen en tijdritfietsen ontdekken. De Liz MTB voor vrouwen en de X-Trail Alu zijn er voor het eerst te zien voor het grote publiek. Lazer toont zijn collectie helmen en fietsbrillen. Biover demonstreert zijn voedingsproducten voor sporters en Naqui presenteert zijn nieuwe recovery-gel. Bij Bio Racer kan je de nieuwste ontwikkelingen in fietskledij keuren. Op de stand van Grinta! krijgen nieuwe abonnees een verrassingspakket. En op de stand van Wielerbond Vlaanderen kan je de nieuwe flyer van de LM-Classcis 2016 meenemen om je fietsagenda voor 2016 bij te werken!

Op zaterdag 16 januari is er ook een veldtoertocht aan Vélofollies. Deelnemers kunnen nadien hun inkomticket aan halve prijs kopen. Ridley staat er ook aan het bevoorradingspunt waar je fietsen uit het offroad en allroad gamma kan testen op een speciale omloop van 2,5 kilometer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s