foto start classics 2016 web

De eerste LM-Classic van het seizoen was een voltreffer. De Wijngaardvrienden mochten in Herzele op de Willems Veranda’s Classic meer dan 1.600 fietsers verwelkomen. Op zondag waren er nog eens 1.300 sportievelingen, waaronder velen die zich daags voordien nog hadden laten afschrikken door het frisse weer. Maar het bleef zaterdag de hele dag droog, alleen aan de aankomst vloeide het lekkere vocht rijkelijk van de plaatselijke brouwerij. Zoals steeds waren er prachtige parcours naar ieders ambitie met als kuitenbijter de Muur van Geraardsbergen met onderweg energierijke bevoorradingen door Biover.

De organisatie mocht een aantal bekende fietsers verwelkomen zoals bondsvoorzitter Tom Van Damme, nationaal veldritcoach Rudy De Bie, politica Carina Van Cauter, Kortweg-boss Jan Almeye en anderen. Burgemeester Johan Van Tittelboom gaf het officiële startschot.

Voor het eerst werd ook het nieuwe LM-wielertenue voorgesteld van Bioracer waarvoor je vanaf deze editie kan sparen vanaf drie deelnames. De dames hebben hun eigen opvallende uitrusting met fraai fluoroze accent naast het LM-blauw.

Dank zij de partners van de LM-Classics kom je dan ook in aanmerking voor extra prijzen als een Ridley koersfiets, wielerstages met Kortweg Cycling Travel, helmen en brillen van Lazer, enz.

De volgende LM-Classic is op zaterdag 14 mei in Ophasselt. Ook daar kan je voor diverse afstanden terecht op de Altebra Muur Classic.

-> Klik op een foto om de slideshow te starten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s