1Ook de tweede LM-Classic van het seizoen, de Altebra Muur Classic met start en aankomst in Ophasselt, was een schot in de roos. Meer dan 1.100 fietsers en mountainbikers verschenen op het appel voor een tocht door de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collinnes.

Onderweg stonden wat kuitenbijters op het programma, met in de finale de Muur van Geraardsbergen, de Bosberg en de Congoberg. Ook veel belangstelling voor de LM-groepsstart, gegeven door burgemeester Guido De Padt.

De LM-Classics tellen dit jaar acht proeven. Wie drie keer meerijdt, krijgt een gratis wielertrui of -broek van het nieuwe stijlvolle LM-tenue. De volgende afspraak is in Zomergem, een nieuwkomer op de kalender van de LM-Classics, op zaterdag 11 juni. Deelnemers aan drie ritten komen dank zij de partners van de LM-Classics ook in aanmerking voor extra prijzen als een Ridley koersfiets, wielerstages met Kortweg Cycling Travel, helmen en brillen van Lazer, enz. een niet te versmaden extraatje.

Foto’s
Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de Altebra LM-Classic. Klik op een foto om de slideshow te openen. (Bron: Unitas Steenhuize en Wielerbond Vlaanderen)

Fietste u ook mee? Ontdek uw foto op het uitgebreide fotoalbum van de organiserende club Unitas Steenhuize.
Update: bekijk ook de tweede reeks foto’s.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s