altebra lm2Zomergem-Mont Saint-Aubert-Zomergem is een nieuwkomer op het programma van LM-Classics. Het is voor Sportvereniging Zomergem de vervanger van de vroegere klassieker naar Roubaix. Met 170 km als langste afstand blijft het een flinke uitdaging. Er worden kleine, pittige en weinig bekende wegen van het verrassende en rustige Pays des Collines aangedaan. Goed voor 1.350 hoogtemeters met hellingen als Les Bruyères, Dieu des Monts en Col du Croix Jubaru. Er is een groepsstart om 8 uur met volgwagens en wegkapiteins. Je kan ook 105, 65 of 35 km rijden. MTB’ers hebben keuze uit 5 afstanden (tot 105 km) en voor de kids (17 km vtt) is er een waardevol geschenk. Meer details vindt u hier.

Ook dit jaar worden alle fietsers beloond voor hun deelname aan de LM-Classics. Wie minstens drie keer deelneemt en zijn afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt, krijgt een gratis LM-wielertrui, koersbroek of sokken + handschoenen naar keuze. Al deze laureaten komen bovendien in aanmerking voor een prachtige extra-prijzenpot. Hoofdprijzen zijn opnieuw een Ridley-koersfiets en twee wielerstages met Kortweg Cycling Travel in Spanje. Andere prijzen worden geschonken door LM, Grinta! en de nieuwe partner Lazer (fietshelmen en sportbrillen). Voor de gratis drankenbevoorrading tijdens de LM-Classics zorgt sportvoedingspartner Biover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s