zomergem1

Met meer dan 1.100 cyclotoeristen en mountainbikers werd ook de derde LM-Classic van het seizoen in Zomergem een groot succes. Deze prachtige en perfecte organisatie van de Sint-Martinusvrienden stond voor het eerst op de LM-kalender maar maakte haar ambities meer dan waar. Perfecte wegaanduiding en signalisatie, uitgebreide bevoorradingen, mooi en verrassend parcours, enz.
De langste rit, over 170 km, ging tot Mont Saint-Aubert en kon ook in groep worden afgelegd, met begeleiding van volgwagen en mobiele seingevers. Volgende zaterdag is er de vierde LM-Classic in Vossem. Ondertussen kan u op de website van SV Zomergem VZW genieten van het fotoverslag.

11062016--9227

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s