EA462BD3-D672-41A7-9619-690DA87A63CBPro Cyclo Vossem (Tervuren) maakt zich op om zaterdag 18 juni de fietsers te ontvangen voor de 4de LM-Classic van het seizoen, de Brabantse Parel. Er zijn vier afstanden (135, 85, 40 en 25 km) voor zowel de geoefende fietser als gezinnen met kinderen, met start en aankomst in de gemeentelijke sportzaal, Dorpsstraat 38 in Vossem.  De grootste afstanden gaan naar de Vlaamse en vooral Waals-Brabantse heuvels. Wie meerijdt, hoeft nadien zelfs niets te missen van België-Ierland: deze wedstrijd wordt ter plaatse uitgezonden.

Alle praktische informatie over De Brabantse Parel vindt u online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s