OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met de Marc Wauters Classic in Heusden-Zolder start zaterdag 30 juli het tweede luik van de LM-Classics 2016. In augustus volgen nog drie organisaties in Grobbendonk, Roeselare en Ertvelde.

De Marc Wauters Classic in het Limburgse Heusden-Zolder gaat dit jaar over een volledig nieuw en overwegend vlak parcours naar Landen en Sint-Truiden. Er zijn afstanden van 50, 100 en 150 km. Deze vijfde LM-Classic van het jaar maakt ook deel uit van de Ladies Challenge, een initiatief waarmee Ladies Fun Sports meer vrouwen wil laten deelnemen aan georganiseerde fietstoertochten.

Zoals elke LM-Classic staat ook deze rit garant voor een goed bewegwijzerd en veilig en mooi parcours langs rustige wegen, een uitgebreide bevoorrading met sportdranken van Biover, een kleine deelnemingsprijs, enz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wie drie van de acht LM-Classics meerijdt en zijn afgestempelde controlekaart terugstuurt, ontvangt een onderdeel van de nieuwe LM-wielertenue en komt in aanmerking voor de vele en aantrekkelijke extra-prijzen zoals een Ridley-koersfiets, een stage met Kortweg Cycling Travel in Spanje, helmen en fietsbrillen van Lazer, enz. Er zijn nog vier LM-Classics, dus instappen kan nog altijd.

GPX-files van het parcours kunnen aangevraagd worden bij gilbertmoons@telenet.be. Alle verdere informatie vind je op www.lm-classics.com.

IMG_3704_1200x800

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s