IMG_4021De LM-Classic in Heusden-Zolder is een succes geworden: een nieuw en gesmaakt parcours, meer deelnemers dan vorig jaar, schitterend fietsweer én extra aandacht voor vrouwelijke fietsers dankzij de opname in de Ladies Challenge van Ladies Fun Sport.

 

Het pittoreske Eversel was opnieuw de uitvalsbasis voor deze Classic Marc Wauters, die al zes jaar een vaste waarde is op de LM Classics-kalender. Langs vlakke tot licht glooiende wegen ging het dit jaar naar Alken en de fruitstreek onder Sint-Truiden. Naast een groot aantal LM-getrouwen verschenen ook Belgisch bondscoach Rudy De Bie en event-manager Filip Heylesonne van Ridley, partner van de LM-Classics, aan de start. Na de rit werd er nagepraat met een frisdrank of biertje én de gratis Limburgse vlaai. Met dank aan Rob Verbeurght voor de fotoreportage.

IMG_1286De volgende LM-Classic wordt verreden op zondag 14 augustus in Grobbendonk. Alle info uiteraard op deze website. Let op: wegens de terreurdreiging heeft de start in Grobbendonk niet plaats op het vertrouwde militair kamp maar aan GC De Volle Vaart, Vaartkom 6.

Klik op een foto om de slideshow te starten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s