IMG_1332Van donderdag tot zondag staan de laatste twee LM-Classics van het seizoen op het programma!

Tijdens West-Vlaanderens Mooiste met start in Roeselare kan je liefst vier dagen genieten van fietsplezier. Donderdag 25 augustus gaat het richting Menen met een halte in het jukeboxmuseum. Vrijdag 26 augustus zoek je de rust op van Torhout en het Houtland. Zaterdag 27 augustus passeer je de glooiende landschappen van Zonnebeke, Passendale, Zandvoorde en Geluveld. En zondag 28 augustus, dag van de eigenlijke LM-Classic, maak je kennis met dorpjes als Gits, Ardooie en Ledegem langs vlakke en autoluwe wegen. Er zijn afstanden tussen 25 en 125 km, voor elk wat wils dus. Op zaterdag en zondag kan je ook mountainbiken. West-Vlaanderens Mooiste maakt bovendien ook deel uit van de Ladies Challenge.

Zaterdag 27 augustus staat tegelijk de Vriendschapstocht in Ertvelde op het programma met afstanden tussen 35 en 135 km voor de cyclo en 25 tot 50 km voor vtt. Alle verdere info over West-Vlaanderens Mooiste of de Vriendschapstocht vind je op deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s