Zat jij voor je televisietoestel gekluisterd toen Jolien D’hoore brons behaalde op de Olympische Spelen in Rio? Was je onder de indruk van de jumps van Elke Vanhoof met haar BMX? Of vind je Perrine Devahive op haar trial bike nog straffer? Kom dan op zaterdag 29 oktober naar het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent en maak kennis met jouw heldinnen.

De straffe prestaties van onze rensters tijdens de Olympische Spelen en andere kampioenschappen zijn een opsteker voor het Belgische dameswielrennen. Als trotse partner van Belgian Cycling zet LM hen dan ook graag mee in de bloemetjes! Maar er is meer. Je kan de dames live aan het werk kunnen zien op de wielerbaan, de BMX-piste of over de trial obstakels.

De Women’s Cycling Fan Day vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 14 uur tot 18 uur in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx te Gent en wordt georganiseerd voor jonge dames tussen 12 en 18 jaar. Kom en zie jouw heldinnen live aan het werk, kruip zelf in het wiel van Jolien op de pistefiets en ga tenslotte op de foto met jouw favoriete renster tijdens een meet-and-greet.

Daarenboven kunnen een 60-tal onder jullie het allemaal zelf eens uit proberen tijdens een piste-instuif! Ben je helemaal into de fiets? Kom dan in contact met onze wielerclubs! Alle verdere info vind je hier.

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s