img_1509Negen sportieve vrouwen in het kleurrijke nieuwe LM-dameswielertenue waren zaterdag prominent aanwezig op de wereldrecordpoging om het grootste vrouwenpeloton te vormen. En of het gelukt is. Liefst 1.560 meisjes en vrouwen tekenden present op de site van Volvo Cars in Gent ter gelegenheid van de Volvo Classic.

LM-medewerkers Cindy Vanderper en  Hanne Callewaert waren vergezeld van Claudine De Geest, Linda Hesters, Céline Verschueren, Melissa Desmedt, Britt De Vlaeminck, Carine en Claudine Geldhof. De dames legden, ook in het gezelschap van andere vriendinnen, naar keuze 25, 40 of 60 km af en werden zowel voor als na de rit verwend met koffie en gebak, champagne, een goodie-bag én een medaille.

Klik op een foto om de slideshow te starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s