vrouwenpelotonOnze collega’s van Flanders Classics doen zaterdag 10 september een poging om het grootste vrouwenpeloton ter wereld op de been te brengen. Wat moet je doen? Gewoon meerijden, over een afstand van 25, 40 of 60 kilometer tijdens de Volvo Cycling Classic met start en aankomst in Gent. Ook LM zal met een vrouwenteam aanwezig zijn!

De start is voorzien om 9u30 op de site van Volvo Car Gent, John F. Kennedylaan 25 in Gent. Je kan je nu al (gratis) registreren op www.hetgrootstevrouwenpeloton.be. Voor de rit is er gratis koffie en gebak. Onderweg is er rijkelijke bevoorrading, officiële tijdsregistratie en live facebook-activering. Na de rit krijgt iedere deelnemer een deugddoende massage, is er bike yoga met Claudia Van Avermaet, zus van Olympisch kampioen Greg, krijgt jouw fiets een wasbeurt in de Proximus Bike Wash, is er een glas champagne, een medaille en een goodiebag voor elke deelneemster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s