In het wielercentrum Eddy Merckx in Gent vond de prijsuitreiking plaats van de hoofdprijzen van  de LM-Classics 2016. Wie minstens drie van de acht LM-Classics meereed, kwam in aanmerking voor de mooie prijzenpot met als hoofdprijzen een Ridley Fenix-koersfiets en twee wielerstages in Mojacar (Spanje) met Kortweg Cycling Travel.

Een vroege Sinterklaas dus voor enkele gelukkige winnaars. Roger Goessens uit Geraardsbergen, die na 15 jaar aan een nieuwe toe was, kreeg van Filip Heylesonne van Ridley Bikes zijn prachtige wit-rode fiets overhandigd. Jan Almeye en Yannick Demeyere van Kortweg Cycling Travel hadden dan weer een geschenkcheque mee voor een 8-daagse fietsvakantie voor Jos Booghmans uit Bornem en Marc Vispoel uit Zelzate.

De winnaars genoten samen met de organisatoren, die voordien de LM-Classics 2017 hadden voorbereid, van een afsluitend glaasje. Nog veertig andere winnaars ontvangen eerstdaags eveneens hun extra-prijs, geschonken door Lazer Helmets, Beobank, Grinta! en Liberale Mutualiteit. Heel binnenkort geven we ook de kalender voor de LM-Classics 2017 prijs. Hou deze website in de gaten!

Klik op een foto om de slideshow te starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s