LM-Classics had het genoegen om in naam van al haar deelnemers en in naam van LM, trotse partner van Belgian Cycling, de Belgische wereldkampioenen cyclocross te mogen feliciteren na hun overwinning in Bieles.

“Van de vijf wedstrijden zijn er twee door landgenoten gewonnen: Sanne Cant bij de elite vrouwen en luc-en-sanneWout Van Aert bij de elite mannen. Een bewijs dat België aan de top blijft in het cyclocross. Ook de resultaten in de jongerencategorieën mogen er zijn, met twee vierde plaatsen. En met minstens zes of zeven nationaliteiten in de eerste 10 in alle wedstrijden is het bewijs geleverd dat cyclocross echt een internationale sport is, en geen duel België-Nederland”, aldus Luc Soens van de Liberale Mutualiteit.

 

One thought

  1. Fantastisch zeker voor Sanne Cant als 1ste Belgische vrouw in de cyclocross, wereldkampioenschap, zeker als U kunt winnen van een klasse dame Marianne Vos.
    Prachtig Sanne doe zo voort, prettig om naar te kijken.
    Onze Wout Van Aert, sterke, en prachtig krachtige crosser.
    Hoe hij onder stress, toch nog verder blijft knokken en presteren.
    Deze 2 toppers dikke proficiat en daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s