cycling-be

Terwijl het internationale wielerseizoen al volop aan de gang is, en iedereen reikhalzend uitkijkt naar de start van het Belgische wegseizoen met de Omloop Het Nieuwsblad, is het ook al minder dan 100 dagen tot de start van de LM-Classics 2017. Op zaterdag 6 mei staat met de Veranda’s Willems Classic in Herzele de eerste van acht toporganisaties op de agenda.

In de Kalender wielertoerisme-VTT van Cycling Vlaanderen, die dezer dagen bij alle leden van Wielerbond Vlaanderen in de bus valt als bijlage bij de fietsenspecial van Cycling.Be, kan je ook al kennismaken met het campagnebeeld van de LM-Classics 2017.

En natuurlijk vind je op de website al volop details over elke LM-Classic (afstanden, starturen,…) om uw fietsagenda voor 2017 bij te werken. Zoals steeds ontvangen deelnemers aan drie van de acht LM-Classics een onderdeel van het unieke LM-fietstenue, en komen deze laureaten in aanmerking voor een fantastische prijzenpot met o.a. een Ridley-koersfiets, fietsstages met Kortweg Cycling Travel, helmen en brillen van Lazer, veldrit (vip-)tickets van Crelan, abonnementen op Grinta! en nog meer andere prijzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s