wiemuAls partner van Belgian Cycling was LM eind januari aanwezig op de wereldkampioenschappen cyclocross in Luxemburg. Als aandenken ontvingen we een wielershirt van de Belgische selectie, gehandtekend door de twee wereldkampioenen Wout Van Aert en Sanne Cant en door de andere eliterenners.

Secretaris-generaal Geert Messiaen van LM (midden), zelf gewezen schepen van sport, schonk het kleinood traditiegetrouw aan het wielermuseum WIEMU in Roeselare. Jules Vandergunst, voorzitter van de Vrienden van WIEMU (links) en Dries Dezaeytijd, wetenschappelijk medewerker van het museum (rechts) waren in hun nopjes met de nieuwe aanwinst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s