Er is één plaats vrijgekomen voor de LM-fietsvakantie van 7 tot 14 mei met Kortweg Cycling Travel in het Spaanse Mojacar, met verblijf in het uitstekende Hotel Marina Playa (4*) vlak aan zee en uitvalsbasis van tal van professionele wielerploegen en trainingscentrum van de Belgische Wielerbond.

Verblijf in volpension, professioneel fietstransport van je eigen koersfiets, bevoorrading en begeleiding met volgwagen, technische bijstand, vluchten met Thomas Cook Airlines vanuit Zaventem, luchthaventransport van en naar het hotel, gratis fitness, zwembad, sauna, wasdienst, wifi, enz. Prijs 795 euro, toeslag voor single kamer 125 euro. Eerst komt,  eerste kans.

Boeking voor deze extra plaats alleen via luc.soens@lm.be of 0475-79.32.21 uiterlijk 31 maart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s