Het prestigieuze sportvoedingsmerk 3Action wordt de nieuwe bevoorradingspartner van de LM-Classics. Op alle LM-Classics in 2017 zal je bij de tussenstops dus, uiteraard gratis, kunnen genieten van de dorstlessende en prestatiebevorderende dranken van 3Action. Tal van topsporters en professionele wielerploegen (zoals Wanty Groupe Gobert) zijn fervente gebruikers van de producten van 3Action.

3Action ontwikkelde na jarenlang onderzoek en ervaring een compleet gamma aan kwalitatieve sportvoedingsproducten en supplementen die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie worden gebruikt. Voor de samenstelling van de  producten wordt alleen gewerkt met de meest kwalitatieve supplementen.

Ter bevordering van de energie kan u in het gehele 3Action gamma Palatinose terugvinden. Palatinose is een bron van fructose en glucose die door bewerking is omgevormd tot een trage suiker. In combinatie met de andere aanwezige suikers zorgt Palatinose voor een nog meer gespreide aanlevering van energie.

Verder zijn de producten van 3Action voorzien van een speciale formule om krampen en spiervermoeidheid te voorkomen. Door het gebruik van een juiste concentratie aan mineralen en hun onderlinge werking wordt een bufferend effect gecreëerd op het melkzuur. Daardoor hoopt melkzuur langzamer op en worden krampen vermeden. Kijk voor het volledig overzicht op www.3action.be en maak je klaar voor een succesvol parcours!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s