Met de Altebra/Muur Classic staat zaterdag 20 mei de tweede LM-Classic van het seizoen op de agenda, een organisatie van Unitas Steenhuize en Altebra Fire Protection. Er is keuze tussen vijf cyclo-afstanden (125, 90, 60, 40 en 25 km) en twee mountainbike-tochten (50 en 25 km), alle in het heuvelachtige gebied rond de Muur van Geraardsbergen, de Denderstreek, Vlaamse Ardennen en het unieke Henegouwse Pays des Collines.

Zoals steeds gaan de langste afstanden naar het exclusieve kasteel van Houtaing bij Ath en keren ze langs het Pays des Collines terug naar de Dendervallei voor de finale met de Muur en de Bosberg. Aan de aankomst is er volop ambiance en muzikale animatie met DJ Jean-Marie, een optreden van De Helaasheid der Zinnen en een gratis Ename abdijbier voor alle deelnemers.

Deze LM-Classic staat verder garant voor gescheiden kleedkamers en douches, een mobiele pechdienst, ruime parking, gratis bewaakte fietsenparking, een behendigheidsparcours voor kids, fotografen langs het parcours, seingevers op gevaarlijke oversteekplaatsen enz.

Vergeet niet uw stempel te vragen en uw controlekaart af te drukken op lm-classics.com. Vanaf drie deelnames aan de LM-Classics ontvangt u een gratis onderdeel van het LM-wielertenue en komt u in aanmerking voor de vele extra-prijzen!

Klik op een foto om de diavoorstelling met foto’s van de vorige editie te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s