Met de Vriendschapstocht bij TC Houtland Ertvelde sluiten we zaterdag 2 september de LM-Classics 2017 af. Ook hier kan je weer kiezen tussen cyclo (38, 60, 105 of 135 km) of mountainbike (25, 38 of 50 km). Er is ook een kids-tour van 20 km.

De 105 en 135 km gaan over een nieuw parcours. De vtt gaat opnieuw gedurende 3 km over de unieke Zonneberg in Rieme: het grootste park voor zonne-energie in de Benelux. Alle vtt-afstanden én de 38 km cyclo hebben een bevoorrading in brouwerij Augustijn. Er is ook voor iedereen een gratis Augustijn of frisdrank bij aankomst in ruil van het LM-polsbandje en een extra-attentie voor alle vrouwelijke deelnemers.

Start en aankomst in de Sporthal Hoge Wal, Guldensporenlaan 34 in Ertvelde. Hier vind je meer informatie en kan je de parcours downloaden.

Het voorbije weekeinde namen meer dan 10.000 fietsers deel aan West-Vlaanderens Mooiste, waarvan meer dan 3.000 aan de LM-Classic op zaterdag. Geert Messiaen, secretaris-generaal van de Landsbond van de Liberale Mutualiteit, gaf de groepsstart. Bekijk hieronder enkele foto’s of surf naar de website van West-Vlaanderens Mooiste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s