IMG_9528In het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent werden de hoofdprijzen uitgereikt van de LM-Classics 2017. Eddy De Buf won een Ridley-koersfiets maar liet die wegens verblijf in het buitenland ophalen door Marc Regters. Die ontving de Fenix C30 uit handen van event-manager Filip Heylesonne van Ridley Bikes.  Carmen Nuyts (vertegenwoordigd door Eric Trio) en Germaine Vanoothegem wonnen een fietsvakantie in Mojacar geschonken door Jan Almeye en Yannic Demeyer van Kortweg Cycling Travel. Hannelore Wiels, die wegens examens haar vader Jan afvaardigde, en Ronny Pede wonnen elke 2 VIP-tickets voor het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Koksijde. Die kregen ze uit handen van Luc Versele, voorzitter van de raad van bestuur van Crelan.

Met meer dan 24.000 deelnemers en 350 laureaten die minstens drie keer deelnamen en hun controleformulier terugstuurden, waren de 7de LM-Classics opnieuw een groot succes. 45 van deze laureaten winnen ook nog extra-prijzen geschonken door Ridley, Kortweg Cycling Travel, Crelan, Lazer Helmets en Grinta! Luc Soens van LM-Classics dankte op de prijsuitreiking ook Belgian Cycling en Cycling Vlaanderen voor de steun, alle sponsors, organisatoren en hun vrijwilligers, en ook de deelnemers en laureaten die zorgen voor de steeds grotere uitstraling van dit fietscircuit. Kris Sommerijns van Belgian Cycling benadrukte dat LM als gezondheidsorganisatie met de LM-Classics een perfect verlengstuk heeft aan haar partnership met de Belgische wielerbond.

Ook in 2018 is LM-Classics van de partij, met 9 uitdagende ritten en dezelfde partners. Grote troef blijft de lage deelnameprijs (5 euro voor vergunninghouders) voor een kwalitatieve en aangename wielerrit volgens ieders mogelijkheden. De LM-Classics 2018 starten op zaterdag 5 mei in Herzele. De komende weken maken we het volledige programma bekend.

Klik op een foto om de diavoorstelling te bekijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s