Ook dit jaar zijn heel wat partners van de LM-Classics aanwezig op de fietsbeurs Vélofollies die dit weekeinde in Kortrijk wordt gehouden.

Op de stand van Ridley Bikes kan je natuurlijk de fietscollecties voor 2018 van dichtbij bewonderen en het verschil leren tussen een Noah, Fenix en een Helium. Wie een fiets koopt, kan hem gratis customizen en een eigen design uit 60 kleuren kiezen. Er zijn ook ontmoetingen met Klaas Vantornout en Dieter Vanthourenhout, Puck Moonen, de ploeg WB-Veranclassic-Aqua Protect, Jasper De Buyst en Lawrence Naesen, alle renners op Ridley-fietsen.

Bij Kortweg Cycling Travel kan je een fietsvakantie in Spanje of Mallorca boeken of je inschrijven voor de eerste Gran Fondo Costa Almeria. Op de stand van Cycling Vlaanderen kan je niet alleen lid worden maar ook een fietsvakantie met Kortweg winnen door deel te nemen aan een sprint-, tempo- of klimtest. Bij Fiets Wijs! kom je alles te weten over verstandig, duurzaam en veilig fietsen.

Op de stand van Bioracer Speedwear  maak je kennis met de nieuwste trends in hippe en technologisch vooruitstrevende fietskleding. Bij Lazer kan je de nieuwste fietshelmen en sportbrillen passen. En bij Grinta! kan je een wielset winnen als je je abonneert, Koning(in) van de Muur worden op de rollenwedstrijd of luisteren naar gasten uit de wielerwereld in de praatarena. Zo is vrijdagmiddag om 14 uur voorzitter Tom Van Damme van Belgian Cycling te gast bij uitgever Frederik Backelandt.

Volledig programma en alle info op www.vélofollies.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s