Over een goede maand beginnen de LM-Classics 2018 met de Willems Veranda’s Classic in Herzele! Begin het bij u ook al te kriebelen? De maartse buien en aprilse grillen moeten we erbij nemen. Maar langer talmen om de koersfiets op te blinken en uw LM-wielertenue uit de kast te halen kan niet meer als u daar in vorm aan de start wil staan.

U kan op onze website ook al het controleblad downloaden om uw stempels te verzamelen waarmee u niet alleen een bijkomend onderdeel van uw LM-wielertenue kan ontvangen, maar ook kans maakt op één van de vele prachtige extra-prijzen als u minstens 4 keer deelneemt. Of wat dacht u van een Ridley Noah-koersfiets, een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel in Spanje, vip-tickets voor het BK veldrijden, helmen en brillen van Lazer, en nog zoveel meer. Tot op 5 mei in Herzele of één van de andere LM-Classics!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s