De LM-Classics 2018 hebben een droomstart genomen. Zowel zaterdag als zondag tijdens de Willems Veranda’s Classic in Herzele namen duizenden mannen, vrouwen en kinderen onder een stralende zon de start voor een mooie fiets- of mountainbiketocht door de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen.

Alle parcours waren vernieuwd met onbekende hellingen en nieuwe vergezichten. In totaal noteerden de Wijngaardvrienden bijna 4.000 tevreden deelnemers die bij aankomst genoten van een verfrissing en zowel muzikale als sportieve animatie. Zo was er zaterdagavond nog een criterium voor zowel dames als mannelijke profrenners en ook nog een wielerparty.

De achtste editie van de LM-Classics gaat op zaterdag 19 mei voort met de Altebra Muur Classic in Ophasselt. Ook dit jaar worden trouwe deelnemers beloond: wie minstens vier keer meerijdt tijdens de negen tochten en zijn afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt, krijgt een gratis onderdeel van de LM-wielertenue. Alle laureaten komen bovendien in aanmerking voor een prachtige extra-prijzenpot. Hoofdprijzen zijn opnieuw een Ridley-koersfiets, twee fietsvakanties met Kortweg Cycling Travel en fietshelmen en sportbrillen van Lazer. Andere prijzen worden geschonken door Crelan, Grinta! en LM.

Bekijk hieronder het fotoverslag van de Willems Veranda’s Classic. Bekijk het volledig programma van de LM-Classics 2018 en kan u het controleblad downloaden. Dit is ook te vinden aan de inschrijvingen ter plaatse.

Bekijk ook het compilatiefilmpje van Roger Goessens, fan van de LM-Classics op YouTube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s