De Rwandese junioren die met de steun van o.a. LM de hele maand juli in België koersen, doen het goed. In Desselgem maakten ze kennis met een typisch Vlaams bochtenrijk parcours en werd Jean-Claude 32ste op 86 deelnemers. Woensdag stonden de Virunga-boys als Rwanda Team aan de start van de internationale Uci-interclub Menen-Kemmel-Menen (met zeven hellingen waaronder dubbele beklimming van de kasseien van de Kemmelberg). Nationaal kampioen Jean-Eric en zijn ploegmakkers waren in hun sas op het uitdagende parcours tussen 148 deelnemers uit 10 landen. Het vele klimwerk paste hen als gegoten. Jean-Eric eindigde 50ste in het eerste peloton op nauwelijks 14 seconden van de Nederlandse winnaar. Ook Yves (74) en Jean-Claude (87) wisten zich te plaatsen. De komende dagen staan wedstrijden in Dentergem (zaterdag), Zottegem-Strijpen (zondag, maandag) en Opwijk (woensdag) op het programma.

Media:

Klik op een foto om de diavoorstelling te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s