De hele maand juli komen Rwandese jonge wielrenners in ons land ervaring opdoen. Zes junioren van Skol Fly Cycling en de Rwandese selectie hebben Eeklo als uitvalsbasis voor hun eerste buitenlandse trip. Onder hen de kersverse Rwandese kampioen Jean Eric Habimana.

De jonge renners zijn 17-18 jaar oud, zaten nog nooit in een vliegtuig en zetten nog geen stap buiten hun land. Donderdag landen ze in België en worden ze opgewacht door Ivan Wulffaert, ceo van Skol Afrika, die de jonge renners onder zijn vleugels heeft.

LM geeft logistieke steun aan dit mooie project. Het stelt twee wagens en twee begeleiders ter beschikking. Andere sponsors zijn Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen, stad Eeklo, Bioracer en Ridley. Ook u kan het team steunen door hen te komen aanmoedigen op hun wedstrijden. Bekijk hieronder het overzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s