Op zaterdag 22 september wordt in Eeklo de laatste LM-Classic van het seizoen verreden tijdens de Belgian Cycling Happening. Maar er is meer: die dag vormen we ook het Grootste LM-Peloton, en daarvoor kan u zich nu al gratis registreren.

Kom op 22 september dus in uw LM-outfit (minstens LM-wielertrui) naar Eeklo. U wordt ten laatste om 9 uur verwacht aan de inschrijving. Om 9u20 verzamelen we voor de groepsfoto en persmoment. Om 9u30 is er de groepsstart. Daarna kan iedereen een rit naar keuze en tegen eigen tempo afleggen. Er zijn afstanden voor iedereen: 25, 50, 80 en 120 km, vtt 15, 25 en 50 km. Voor alle deelnemers aan het Grootste LM-peloton is er een waardevolle goodiebag! En uiteraard een dag vol fietsplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s