Met de Marc Wauters Classic in Heusden-Zolder start zaterdag 28 juli het tweede luik van de LM-Classics 2018. Dit is nog maar de vierde van de negen LM-Classics dit jaar. Het is dus nog perfect mogelijk om laureaat te worden (vier deelnames). De Marc Wauters Classic brengt ons langs verrassende en onbekende kanten van de groene fietsprovincie Limburg. Download de gpx-files van de 50, 100 en 130 km, alsook van de bosrit van 30 km.

Een week later, op zaterdag 4 en zondag 5 augustus is er de Jurgen Vandewalle Classic in Ichtegem. Op zondag 12 augustus staat het Militair Kamp Label in Grobbendonk op de agenda. In en om Roeselare is er West-Vlaanderens Mooiste van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus.
Ook september heeft nog twee ritten in petto. Zaterdag 1 september is er de Vriendschapstocht in Ertvelde. Zaterdag 22 en zondag 23 september kan iedereen die nog een spaarpunt wil verzamelen terecht op de bonusrit tijdens de Belgian Cycling Happening in Eeklo. Op zaterdag kan je daar meerijden in het Grootste LM-peloton. Registreer je hier nu al gratis.

Ook dit jaar worden alle fietsers beloond voor hun deelname aan de LM-Classics. Wie minstens vier keer deelneemt en zijn afgestempelde controlekaart tijdig terugstuurt, krijgt gratis een onderdeel van de LM-wielertenue. Nieuw is dat je dit jaar kan sparen voor het professionele mouwloze windhesje. Maar natuurlijk kan je ook een wielertrui, wielerbroek, of sokken + handschoenen kiezen.

Alle laureaten (minstens vier deelnames ) komen bovendien in aanmerking voor een prachtige extra-prijzenpot. Hoofdprijzen zijn een prachtige Ridley Noah SL koersfiets, twee fietsvakanties met Kortweg Cycling Travel in Mallorca en VIP-tickets voor het BK Veldrijden, evenals een gesigneerde wielertrui van Wout Van Aert, geschonken door Crelan. Andere prijzen zijn fietshelmen en sportbrillen van Lazer, nog meer veldrittickets en jaarabonnementen op Grinta!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s