Zaterdag 4 en zondag 5 augustus staat de Jurgen Vandewalle Bioracer Classic in Ichtegem op de agenda van de LM-Classics. De langste afstanden gaan naar het mooie en pittige West-Vlaamse Heuvelland en doen de hellingen van Gent-Wevelgem aan. Zaterdag wordt er na de rit gratis een deugddoende massage aangeboden door Naqi.

De Jurgen Vandewalle Classic is een organisatie van WTC Blijf Jong Ichtegem voor LM-Classics. Oud-wielrenner Jurgen Vandewalle, vandaag actief bij fietskledingmerk Bioracer, partner van de LM-Classics, staat traditiegetrouw mee aan de start.

Je kan zaterdag kiezen uit afstanden tussen 40 en 155 km voor de cyclo en van 35 tot 65 km met de mountainbike. Op zondag is er 60 en 90 km cyclo en alle vtt-afstanden. Op zaterdag is er een groepsstart voor de 155 km om 8.30 uur en voor de 125 km om 8.45. De LM-groepsstart is om 9.30 voor afstand naar keuze. Je kan de gpx-files downloaden op de website van WTC Blijf Jong. Start en aankomst is aan het sportcentrum in de Keibergstraat in Ichtegem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s