De LM-Classics volgen elkaar nu snel op. Vorig weekend mocht WTC Blijf Jong in Ichtegem liefst 1.350 fietsers verwelkomen. Zondag 12 augustus verhuizen we naar de andere kant van Vlaanderen en staat al de zesde van het seizoen op de agenda, met het Militair Kamp Label Grobbendonk.

Vooral een topafspraak voor vtt’ers, die 30, 45 of 60 km afleggen met een 16 km lange unieke passage door de militaire basis van het 29 Bataljon Logistiek. De wegritten over 65, 95 en 115 km door de rustige Antwerpse Kempen leiden dan weer tot over de Nederlandse grens. Start en aankomst aan de Vaartkom 6 in Grobbendonk, alle verdere info vind je hier (wtcneteenaa.be). Je kan er ook de gpx-files van de wegritten downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s