Dit weekend heeft in Kortrijk Xpo opnieuw de fietsbeurs Velofollies plaats, de grootste en meest gevarieerde in de Benelux. Uiteraard kan u er de partners van de LM-Classics vinden en een bezoekje brengen.

Bij Ridley Bikes kan je kiezen tussen de nieuwste Noah Fast, Fenix SLX en de Helium SLX, naast een ruime keuze aan mountainbikes en gravelbikes. Ook het herboren Eddy Merckx is er te bewonderen.

Kortweg Cycling Travel biedt een ruime keuze aan fietsvakanties in Spanje of Mallorca, incentive-fietstrips voor bedrijven en verenigingen en organiseert ook al voor de tweede keer de Gran Fondo Costa Almeria.

Op de stand van Cycling Vlaanderen kan je lid worden maar krijg je ook alle informatie over het komende wielertoeristenseizoen. Bij Fiets Wijs! kom je alles te weten over verstandig, duurzaam en veilig fietsen.

Bioracer Speedwear laat je kennismaken met de nieuwste trends in hippe en technologisch vooruitstrevende fietskleding. Lazer toont dan weer de nieuwste fietshelmen en sportbrillen. Naqi, dat op de LM-Classics gratis massages aanbiedt, presenteert op Velofollies dan weer zijn nieuwste sportgel.

Bij Grinta! kan je interviews en meet-and-greets met de grootste wielerhelden meemaken. Ook elders op de beurs struikel je over de (ex-)wielrenners. Zo maken dit jaar Tiesj Benoot, Andrea Tafi, Julien Vermote, Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert, Cameron Vandenbroucke, Githa Michiels, de Lotto Soudal Ladies en anderen hun opwachting. Er zijn ook lezingen over een goede fietspositie, bikefitting, zadelpijn, sportvoedingsadvies en andere items voor fietsers.

Alle details en tickets in voorverkoop op velofollies.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s