Kortweg Cycling Travel, partner van de LM-Classics, organiseert dit jaar voor de tweede keer de Gran Fondo Costa Almeria.

Op zaterdag 4 mei beginnen de LM-Classics met de Willems Veranda’s Classic in Herzele. Maar voor wie het die dag wat avontuurlijker mag, heeft Kortweg Cycling Travel de Gran Fondo Costa Almeria in de aanbieding met start in aankomst langs de prachtige kustlijn aan hotel Marina Playa in Mojacar.

Mojacar is voor sportieve fietsers een begrip geworden. Via Kortweg Cycling Travel vonden reeds vele honderden wielertoeristen de weg naar dit fantastisch, sportief vakantie oord en zijn namen als Bédar, de Poort van de Maagd, Carboneras en Aguilas vertrouwde begrippen geworden. Ook de LM-fietsvakantie vond jarenlang in Mojacar plaats.

Kortweg biedt een reis- en fietsprogramma van donderdag 2 tot zondag 5 mei tegen de prijs van 785 euro, inclusief gouden startpakket voor de Gran Fondo Costa Almeria. De Gran Fondo biedt een afstand van 185 km met 3.700 hoogtemeters en een Medio Fondo van 125 km met 2.100 hoogtemeters.

Alle verdere details en inschrijving op www.kortweg.be en www.gfca.es

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s