De Rwandese wielrenners verblijven nog twee weken in België. Ondertussen rijden ze verschillende koersen met de logistieke steun van LM Oost-Vlaanderen. Op 6 augustus lieten de junioren zich van hun beste kan zien in Erondegem, Erpe-Mere. Junioren Jean Baptiste Nsabimana, Félicien Hakizama en Eric Muhoza stonden aan de start voor een rit van 93,5 kilometer.

Het heuvelachtige landschap was een uitdaging. Jean Baptiste moest helaas na de eerste ronde opgeven, maar Eric sprintte naar een fantastische vierde plaats. Félicien eindigde op de 28ste plaats. Wie de Rwandezen nog wil aanmoedigen in België, moet zich haasten. Op 20 augustus stappen ze op het vliegtuig terug naar Rwanda.

Bekijk het verslag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s