Zondag 11 augustus zijn we aan de 7de LM-Classic van het seizoen toe. In en om Grobbendonk organiseert WTC  Nete en Aa er het Militair Kamp Label.

Cyclotoeristen kunnen er een rustige rit door de Kempen maken over 115, 95 of 65 kilometer. Deze keer geen klimkilometers maar een gezapig vlak parcours langs bossen en weiden in de stille Kempen.

De mountainbikers leggen 60, 45 of 30 kilometer af, waarvan 16 kilometer door het unieke militair domein. Er is ook een kidstoer van 26 kilometer.

Alles gebeurt in en om GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 in Grobbendonk. Voor de uniforme deelnemingsprijs van 5 euro krijg je niet alleen rustige en goed uitgepijlde parcours maar ook uitgebreide bevoorrading, bewaakte fietsenparking, pechdienst, afspuitstand, douches en een groot terras om na te kaarten over de rit. Alle verdere info op lm-classics.com waar je ook de cycloparcours kan downloaden. De mtb-parcours worden niet vrijgegeven omdat die deels over militair domein lopen.

Na deze mooie organisatie zijn er de komende weken nog LM-Classics in Roeselare, Ertvelde en Lanaken. Ook hierover alle info op de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s