Dit weekend staat de zesde LM-Classic van het seizoen op de agenda: de Jurgen Vandewalle Classic Bioracer in Ichtegem.

Foto LM Classic 2017 1Zaterdag 3 augustus kan je 155, 125, 90 of 60 km fietsen bij WTC Blijf Jong. De langste afstanden doen traditiegetrouw de hellingen van Gent-Wevelgem aan, met de Kemmelberg als blikvanger. Je kan meerijden met de groep van ex-prof Jurgen Vandewalle om 8u30. Inschrijven en starten kan al vanaf 7 uur. Ook de mountainbikers komen in Ichtegem aan hun trekken over 65, 55, 45 of 35 km. Er is ook een kids-tour.

Op zondag 4 augustus kan je 90 of 60 km fietsen of nog alle VTT-afstanden afwerken. Er is zowel zaterdag als zondag ook een familiefietstocht van 35 km door de drie deelgemeenten met een tussenstop in Eernegem.

Foto LM Classic 2017Start, aankomst en alle formaliteiten aan het Sportcentrum in de Keibergstraat 32 in Ichtegem. Voor de uniforme deelnemingsprijs van 5 euro krijg je niet alleen rustige en goed uitgepijlde parcours maar ook uitgebreide bevoorrading en een drankje bij aankomst. Alle verdere info op lm-classics.com waar je ook de parcours kan downloaden.

Augustus is nog een drukke maand voor de LM-Classics! Na Ichtegem zijn er nog tochten in Grobbendonk, Roeselare en Ertvelde. We sluiten de LM-Classics 2019 af met de nieuwe Limburg Fietsvierdaagse van 5 tot 8 september.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s