Fietsvakantie MojacarVoor de LM-fietsvakantie van 17 tot 24 mei 2020 in Mojacar zijn er nog maar vier plaatsen beschikbaar. Wie nog meewil moet zich dus haasten om in te schrijven via kortweg.be. Uitvalsbasis is het viersterrenhotel Marina Playa waar je in ruime kamers met alle comfort verblijft in vol pension met water en huiswijn bij de maaltijden. Uw eigen koersfiets wordt met een professioneel speciaal transport van en naar België gebracht. Fietsbegeleiding door ervaren Kortweg-medewerkers in drie groepen, volgwagens met technische assistentie, bevoorrading onderweg, afgesloten fietsenstalling, TV Vlaanderen in de Irish Pub waar elke avond een briefing over de ritten van ’s anderendaags wordt gegeven, gratis wasdienst voor uw wielerkledij, enz. LM-leden krijgen extra een gratis LM-wielertenue. Prijs per persoon is 875 euro, opleg voor een single kamer 145 euro. Niet-fietser betaalt 80 euro minder.

Selfie MojacarWie het in de regio van Mojacar nog sportiever wil aanpakken, kan op zaterdag 9 mei deelnemen aan de derde Gran Fondo Costa Almeria over 185 km en 3700 hoogtemeters. Er is ook een mediofondo van 125 km met 2100 hoogtemeters. Ook daarvoor kan je inschrijven op kortweg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s